Contact

"Yoga bij Danielle" is gevestigd in het "Saigon". 

Veerdijk 40, 1531 MS Wormer

De lessen worden verzorgd door Danielle Alofs-Gimpel

E-mail: Yogabijdanielle@alofsgroep.nl
Tel: 06-37125142       
Rekeningnummer: NL26RABO0103364145
BTW: NL002105578B82  
KVK:    58291431

 

Aan de achterkant van Saigon en aan de zijkant, naast de Batavia, kunnen fietsen worden geparkeerd. Auto’s kunnen aan de achterkant worden geparkeerd aan de oprit of aan de straat. Aan het gebouw zelf zijn gereserveerde plekken en dienen vrij gehouden te worden. Zowel aan de voorkant als de achterkant is een bel, de studio bevindt zich op de eerste verdieping achter de eerste deur aan de zaanzijde.


Overige

Trek prettig zittende kleding aan, eventueel laagjes zodat je nog wat kan uittrekken of aantrekken. Blote voeten heeft de voorkeur, je kunt wel sokken meenemen voor tijdens de eindontspanning. Verder is alles wat nodig is aanwezig. Verstandig om nuchter of alleen maar een lichte maaltijd voor de yogales te nuttigen. Tijdens de les alleen maar kleine slokjes water indien je echt dorst hebt. Wel aan te raden om na de les een goed glas water te drinken. Telefoon graag op stil.

Mocht je blessures hebben of klachten waarvan je denkt dat de docent het moet weten, laat dit dan voor de les weten, of stuur een mail of een WhatsApp bericht.

.Yoga bij Danielle